ChiLL OuT wiTh tHe ChiLi!

By: cili api

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 19-Mar-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
My best friend's wedding Hazlina & Azhar - Nikah Part 1

Di satu petang yang indah...
di dalam sebuah kamar beradu...
di rumah pasangan bahagia Hj Kassim dan Hjh Hasidah...tiba2
adehh... kak jgn laaa cucuk mata saya...
isk...kamu tu cuba dok diam2 sket.
Bermula laaa kisah...
berakhirnya episod 2 bujang...
menjadi sepasang.
Aaaahhh... sedap nya akak, hilang gatal sket kepala nih.
Atuk.. nanti laaa tak siap lagi ni.
Haaa baru laa lawa... confident jer muke
Sblm Isya' cincin ada satu jer
Kita posing dulu sblm pihak lelaki sampai...
ko amik gambar aku jer... ko bila lagi???
Selingan kejap. Hantaran untuk cik abang.
Rombongan pihak lelaki dah sampai.
Hah dah sampai?! Alamak nak g toilet jap ni cemana?
Eh abah... nak solat nanti laa Ina nak kawin dulu nih
Camera ready for take!
Nor kasik laa petua skit.. ko tarik nafas lepas..tarik..lepas...
Ayang rilex laaa bertenang..tgk abg rilex jer
Mcm mana aku nak kene kan budak ni biar 4 kali.. hmmm.
Debaran si teruna...
debaran si dara
Atuk pun berdebar jugak... kawin dah cucu aku sorang ni.
Wah kene observe ni nanti time aku takde lah kantoi
Abah tunggu apa lagi bah? On aje laa..
Huishh masa aku dulu skali lafaz nye... Aku pun sama laa..
Sblm tu pastikan dulu pasangan ni betul ke? Takut tertukar pulak
Baik laa pak imam saya rasa boleh laa kita mulakan...
eh nanti bah.. Ina belum sign setuju lagi nih.
Okeh semua dah check ok, saya mulakan...
final recital page.. tp mana duit mas kawinnye saya nak tgk...
isk.. kawin nye pasal takpelah 80 pun RM80 lah...
ini bukan surat saman, aku setuju ko nikah dgn anak aku...
hahaha aku genggam tgn bapak mertua aku kuat2 biar dia gabra.?!
Sah?!
Here goes my one and only child...
Alhamdulilllah... selesai tanggungjawab besar aku pd anak aku...
the first step as a husband and wife...
TTL
Here goes the end of the sisterhood story between u and me

dear fellow fotopages friends. this is my first attempt in shooting for a wedding function. so, please feel free to comment. all constructive comments are most appreciated.

to Inet and Azhar, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

Venue: Taman Ehsan, Kepong
Date/Time: 12/03/2005 1800hrs - 2300hrs

cheers!





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net